groep

Peuters

Peuters kunnen pas instappen vanaf de dag dat ze
2 jaar en 6 maanden oud zijn.

De instapdata voor peuters zijn

• 1 september
  • Na de herfstvakantie
  • Na de kerstvakantie
  • Op de eerste schooldag van februari
  • Na de krokusvakantie
  • Na de paasvakantie
  • Na Hemelvaart

Voor kinderen vanaf 3 jaar gelden de instapdata niet. Zij kunnen op elke schooldag starten in de kleuterklas.

Er is een individuele wenvoormiddag of namiddag.

Bereken hier wanneer je peuter in kan stappen

Kom-eens-kijken-dagen

Iedereen welkom op de kom-eens-kijken dagen op:

Donderdag 23 januari 2020
Dinsdag 24 maart 2020

Je kan een  klasvoormiddag mee beleven. Alle nesten zijn vrij toegankelijk. Een aanrader!
De ouderraad voorziet vooraf steeds een kopje koffie van 8h00 tot 8h30 aan alle ouders.

Inschrijvingsinfo

Sint-Denijs-Westrem is een deelgemeente van Gent. Onze school houdt zich aan het inschrijvingsbeleid zoals vastgelegd in het LOP-Gent (Lokaal Overleg Platform Gent).

Hieronder vindt u de data van de inschrijvingsperiodes :

Van 20 tot 31 januari 2020.

broer/zus van reeds ingeschreven kinderen of kinderen van personeel krijgen voorrang om zich in te schrijven. Stel de inschrijving niet uit. Maak hiervoor een afspraak op het schoolsecretariaat, breng zeker de kids-ID mee.

Van 4 mei tot 26 mei 2020
(van 12u ’s middags tot en met 12u ’s middags)

Alle andere kleuters en lagere schoolkinderen (geen broers of zussen op onze school) kunnen zich aanmelden via de website: www.meldjeaan.be

Resultaten bekend uiterlijk 30 april 2020

Van 4 mei tot 26 mei 2020

De ouders komen de inschrijving bevestigen op school. De ouders ontvangen dan een definitief inschrijvingsbewijs.

Vanaf 29 mei 2020 kunnen alle kinderen (die vergeten zijn zich aan te melden via www.meldjeaan.be ) ingeschreven worden op het schoolsecretariaat.

Inschrijven kan via het centraal aanmeldingsregister van de stad Gent. Buiten de aanmeldingsperiode kan je rechtstreeks bij de school terecht om na te vragen of er nog vrije plaatsen zijn.